OSNOVNI PODACI O DOSTAVI

Za kupce iz cijele Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 53€/399,33kn je besplatna.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave (ispod 53€/399,33kn) naplaćujemo 4,70€/35,41kn (uračunat PDV), za narudžbe plaćene uplatom na račun, ili kreditnom ili debitnom karticom. Odnosno 5,40€/40,67kn (uračunat PDV), za narudžbe koje se plaćaju pouzećem. Neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

Narudžbu Slastika dostavlja u rokovima navedenima pod „Cijena proizvoda, način plaćanja i otprema proizvoda“.

Dostava proizvoda vrši se putem DPD Croatia d.o.o. kurirske službe s kojima je Slastika u ugovornom odnosu.

Slastika prije svake isporuke, odnosno predaje proizvoda provjerava ispravnost naručenog proizvoda.


DOSTAVA DPD CROATIA

Pošiljke isporučujemo putem DPD Croatia d.o.o. kurirske službe.

Roba se šalje sljedeći radni dan nakon potvrđene uplate. Ukoliko je potrebna izrada proizvoda, proizvodnja može trajati do 3 dana, nakon čega će roba biti isporučena. Naručena roba stiže u roku 24-48 sati od trenutka slanja (subote, nedjelje i praznici isključeni) – osim otoka, ovisno o voznom redu trajekta i Dubrovačke regije).

Za otoke je vrijeme dostave nešto duže i ovisi o važećem rasporedu vožnje DPD-a, koji možete pogledati na sljedećem linku: https://www.dpd.com/hr/home/produkti_i_usluge/classic_usluga/hrvatska/raspored_dostave_na_otoke

 

TROŠKOVI DOSTAVE

Troškove dostave u cijelosti plaća kupac, osim ako je drugačije navedeno na web stranici natasineslastice.hr. Slastika dostavu vrši unutar Republike Hrvatske.

Kupci su dužni pošiljku preuzeti i pregledati pred dostavljačem, a sve kako bi se izbjegle naknadne reklamacije zbog mogućnosti oštećenja pošiljke prilikom dostave.

Ukoliko Slastika nije u mogućnosti isporučiti naručeni proizvod, o tome će obavijestiti kupca. Kupac može prekinuti narudžbu ili pričekati dok proizvod bude ponovno dostupan. Ukoliko Slastika nije u mogućnosti isporučiti proizvod u ugovorenom roku obavještava kupca koji mu je dužan ostaviti naknadni razumni rok za ispunjenje ugovora o kupoprodaji.

Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, Slastika zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.